Wij duiken veilig up-to-date

Amilco Benelux aanwezig bij congres Wij Duiken Veilig

Joep-Mol_profiel-675x1200

De organisatie van Wij Duiken Veilig is blij dat ook Amilco Benelux zich heeft aangesloten bij het congres en netwerkevent voor de duikpro en de professionele duiker.

Amilco vertegenwoordigt binnen de Nederlandse markt merken als Suunto, Bare, Aqua Lung, Ursuit en Metalsub. Stuk voor stuk A-merken die producten ontwikkelen met als ultieme doel om de duikveiligheid van beroeps- en recreatieve duikers te vergroten. Deze producten worden zowel binnen het beroeps- en recreatieve segment door duikers gebruikt.

Joep Mol van Amilco Benelux ziet het congres en netwerkevent als een kans om van elkaar te leren: «De sprekers op het congres zijn allemaal op hun eigen manier met duiken bezig. Door naar elkaar te luisteren en met elkaar in gesprek te gaan, kunnen alle duikers van elkaar leren, waardoor duiken nog veiliger kan worden.»  Belangrijk vindt hij dat de betrokkenen bij de duikbranche voor elkaar openstaan. Dat geldt niet alleen voor beroepsduikers en recreatieve duikers, maar ook binnen het recreatieve segment en het beroepsduiken zelf zijn er diverse stromingen waarbinnen men van elkaar kan leren. Joep Mol: «Het begint met de wil om naar elkaar te kijken en luisteren. Precies wat met dit congres wordt beoogd.»

Amilco Benelux zal op 27 september met een informatiestand aanwezig zijn op het congres Wij Duiken Veilig.

Deel dit bericht

Het congres Wij Duiken Veilig wordt georganiseerd door The Exhibition Company bv in opdracht van de stichting Wij Duiken Veilig.

info@wijduikenveilig.nl

t. +31 (0)30 6666 358
m. +31 (0)6 5152 7072

Wij Duiken Veilig
KvK: 83613978
BTW: NL0068637145

Deel deze pagina