Wij duiken veilig up-to-date

Brandweer Nederland sluit zich aan bij Wij duiken veilig

Stefan-Wevers_Brandweeer=Nederland

Wij duiken veilig is bedoeld voor de duiksector in de breedste zin van het woord. Ook Brandweer Nederland is partner van het congres en netwerkevent op 27 september.

Doel van congres is om mensen in de duikbranche met elkaar te verbinden en om van elkaar te leren. Vanuit diverse perspectieven zullen sprekers ingaan op mentaliteit, gedrag en systemen. Het congres en netwerkevent brengt professionele duikers (beroepssector) en duikprofessionals (recreatieve sector) bij elkaar. 

De dag wordt afgesloten met een forumdiscussie waarin wordt gereflecteerd op de presentaties gedurende de dag met onder andere Stephan Wevers, voorzitter Brandweer Nederland en voorzitter Raad van Brandweercommandanten, Edwin Hofma, commandant van de Defensie Duikgroep en bestuurslid Stichting Werken onder Overdruk, Erik van Vessem, voorzitter (interim) Nederlandse Onderwatersport Bond, en Dr. Rob van Hulst, Bijzonder hoogleraar Anesthesiologie aan de Faculteit der Geneeskunde van de Universiteit van Amsterdam.

De organisatie van Wij duiken veilig is verheugd dat Brandweer Nederland zich ook heeft aangesloten. Sander Kool, mede-initiatiefnemer van het congres, reageert: « Het duiken bij de brandweer heeft de afgelopen tien jaar binnen de duikbranche een hele grote ontwikkeling doorgemaakt. Het rapport ‘Tweede orde leren van (bijna-)ongevallen bij waterongevallenbeheersing’ is hier een prachtig voorbeeld van. Wij zijn dan ook blij dat Stephan Wevers namens Brandweer Nederland zijn kijk op duikveiligheid met het publiek zal delen.»

Deel dit bericht

Het congres Wij Duiken Veilig wordt georganiseerd door The Exhibition Company bv in opdracht van de vereniging Wij Duiken Veilig.

info@exhibitioncompany.nl

t. +31 (0)30 6666 358
m. +31 (0)6 5152 7072

KvK: 30122269
BTW: NL803128046B01

Deel deze pagina