Wij duiken veilig up-to-date

KNRM aanwezig op congres Wij Duiken Veilig

KNRM_Duikoefening_Oosterschelde_24-6-2017_foto_Mario_Rentmeester-1030x673

Veiligheid in en op het water is een speerpunt van de KNRM. Ook voor de veiligheid van duikers zet de Reddingsmaatschappij zich in.

Foto: Mario Rentmeester

In de afgelopen jaren heeft de Koninklijke Nederlandse Reddingsmaatschappij (KNRM) veel geïnvesteerd in preventie op duikgebied. De meest belangrijke campagnes richten zich op de gezondheid van de duiker (Check je hart) en het gebruik van de duikvlag. Bij deze laatste campagne richt KNRM zich ook op andere watergebruikers zodat zij de betekenis van de duikvlag beter begrijpen. Door alle contacten die worden onderhouden, ontstaan er steeds meer adviezen op nationaal niveau, aldus Olaf Tompot, coördinator Preventie bij de KNRM.

«Het congres Wij Duiken Veilig zien wij daarmee als de spreekwoordelijke kers op de taart,» aldus Tompot. «Wij juichen het toe dat de beroepssector en de recreatieve duikbranche met elkaar in gesprek gaan en kennis delen. Wij hopen dat dit leidt tot nog meer breed gedragen adviezen op nationaal niveau.»

Deel dit bericht

Het congres Wij Duiken Veilig wordt georganiseerd door The Exhibition Company bv in opdracht van de stichting Wij Duiken Veilig.

info@wijduikenveilig.nl

t. +31 (0)30 6666 358
m. +31 (0)6 5152 7072

Wij Duiken Veilig
KvK: 83613978
BTW: NL0068637145

Deel deze pagina