Wij duiken veilig up-to-date

Ocean Reef Group komt naar Wij Duiken Veilig

Ocean-Reef_IDM

Ocean Reef, de fabrikant van geïntegreerde duikmaskers, zal aanwezig zijn op het congres en netwerkevent Wij Duiken Veilig.

Rene Huisman

De Italiaans/Amerikaanse fabrikant loopt technologisch voorop en ontwikkelt, produceert en levert volgelaatsmaskers (IDM – Integrated Dive Mask) en systemen voor onderwatercommunicatie voor zowel de beroepsduiker als de recreatieve duiker.

De maskers en communicatiesystemen verhogen de veiligheid en het comfort van de duiker. René Huisman, wereldwijd training manager van Ocean Reef, is blij met de aandacht voor duikveiligheid over de gehele linie van de sector. Hij is ervan overtuigd dat het gebruik van volgelaatsmaskersystemen de veiligheid ten goede komt: «Er zijn vele voordelen. Maar bedenk alleen al dat met het Ocean Reef IDM-masker de duiker verzekerd is van de toevoer van ademgas, zelfs al hij buiten kennis raakt. Hij kan zijn ademautomaat immers niet verliezen.»

Tijdens de pauzes van het congres Wij Duiken Veilig vertelt René Huisman je in de centrale ruimte graag over de pluspunten voor zowel de recreatieve als de professionele duiker. Wereldwijd worden de Ocean Reef IDM-maskers in alle takken van de duiksector gebruikt.

www.oceanreefgroup.com

Deel dit bericht

Het congres Wij Duiken Veilig wordt georganiseerd door The Exhibition Company bv in opdracht van de stichting Wij Duiken Veilig.

info@wijduikenveilig.nl

t. +31 (0)30 6666 358
m. +31 (0)6 5152 7072

Wij Duiken Veilig
KvK: 83613978
BTW: NL0068637145

Deel deze pagina