Wij duiken veilig up-to-date

SWOD support Wij Duiken Veilig

SWOD logo jpg

Ook de Stichting Werken onder Overdruk onderstreept het belang van het congres en netwerkevent Wij Duiken Veilig.


SWOD zoals de stichting kortweg wordt genoemd, vertegenwoordigt de drie werkvelden – duikarbeid, caissonarbeid en arbeid hyperbare geneeskunde – binnen de drie subsectoren Defensie, Brandweer en Civiele sector op het gebied van arbeidsomstandigheden. SWOD is onder andere het portaal tussen de duiksector en de overheid voor arbogerelateerde aangelegenheden en houdt zich bezig met de veranderende wetgeving inzake arbeidsomstandigheden.

Voorzitter Bart Visser is blij met het initiatief van het congres Wij Duiken Veilig, dat op 27 september plaatsvindt: «Het is een prachtige gelegenheid om expertise te delen met duikers uit de sportwereld. Samen weet je immers meer dan alleen.»

SWOD-bestuurslid Edwin Hofma zal de Defensie Duikgroep vertegenwoordigen in de forumdiscussie aan het einde van het congres.

Eigen symposium

SWOD organiseert zelf ook een symposium op 7 november. Op die dag wordt de beroepsgroep specifiek geïnformeerd over de voortgang met betrekking tot de nieuwe wetgeving en de toekomst van de sector. Meer informatie over dit symposium is beschikbaar op de website van SWOD.

Deel dit bericht

Het congres Wij Duiken Veilig wordt georganiseerd door The Exhibition Company bv in opdracht van de vereniging Wij Duiken Veilig.

info@exhibitioncompany.nl

t. +31 (0)30 6666 358
m. +31 (0)6 5152 7072

KvK: 30122269
BTW: NL803128046B01

Deel deze pagina