Veel gestelde vragen over het congres

Het Congres

Wij duiken veilig is het congres voor elke professionele duiker en duikprofessional, zowel binnen de beroeps- als de recreatieve duiksector. Innovatie, kennis en veiligheid zijn de rode draad.

Tijdens het congres Wij Duiken Veilig wordt door sprekers uit binnen- en buitenland uit zowel de professionele duiksector als de recreatieve en technische duiksport op diverse vragen met betrekking tot duikveiligheid ingegaan. Wat ligt er ten grondslag aan bepaald gedrag en hoe kunnen wij een verandering teweegbrengen? Moeten we dat ook en willen we dat ook?

Het congres vindt plaats op 25 maart 2022 in Expo Houten.

Expo Houten

Meidoornkade 24

3992 AE HOUTEN

Een ticket voor het congres kost 195 Euro incl. BTW.

 

TIjdens het congres ontvangen wij onze bezoekers met koffie en thee. De lunch is inbegrepen en na afloop praten we nog even na onder het genot van een drankje.

Er is een onbewaakte garderobe. Ophangen van jassen kan op eigen risico.

Het congres wordt georganiseerd door The Exhibition Company bv in opdracht van de stichting Wij duiken veilig. Heb je vragen over het congres? Neem dan contact met ons op.

Tickets

Je bestelt je toegangsbewijs eenvoudig hieronder.

Wij duiken veilig 2022

Heb je geen ticket ontvangen, dan is het heel goed mogelijk dat deze in je SPAM map is terechtgekomen. Is de mail met de link naar je ticket niet in de SPAM map terug te vinden, dan kan je tot 20 maart contact met ons opnemen via info@wijduikenveilig.nl. Wij zullen het toegangsbewijs dan rechtstreeks naar je versturen. 

Na 20 maart kunnen wij de tickets niet meer handmatig verzenden. je kunt je toegangsbewijs dan tijdens de beurs ophalen bij de bezoekersbalie. Deze balie vind je direct bij de entree van het congres.

Je kan je ticket ook meenemen op je telefoon of tablet. Onze ticketscanners kunnen de toegangsbewijzen ook vanaf een scherm uitlezen.

Het congres is slechts voor een beperkt aantal bezoekers toegankelijk. Daarom is het niet mogelijk om op de dag zelf te registreren.

Expo Houten

Een uitgebreide routebeschrijving naar Expo Houten vind je op https://expohouten.nl/wp-content/uploads/2018/07/Routebeschrijving-Expo-Houten.pdf

Expo Houten heeft een rolstoel beschikbaar. Deze is beperkt beschikbaar, dus het is handig om vooraf contact op te nemen met Expo Houten via info@expohouten.nl.

Ja, er zijn parkeerplaatsen direct naast de entree beschikbaar. Neem hiervoor contact op met info@expohouten.nl

Bezoekers en Exposanten parkeren gratis direct voor de deur. 

Bezoekers en exposanten maken gebruik van gratis WiFi.

Vlakbij Expo Houten ligt Hotel Houten. De website van het hotel is www.hotelhouten.nl.

Voor het laatste nieuws volg je onze Facebook pagina facebook.com/wijduikenveilig, onze website of meld je je aan voor de nieuwsbrief.

Het congres Wij Duiken Veilig wordt georganiseerd door The Exhibition Company bv in opdracht van de stichting Wij Duiken Veilig.

info@wijduikenveilig.nl

m. +31 (0)6 5152 7072

Wij Duiken Veilig
KvK: 83613978
BTW: NL0068637145

Deel deze pagina