Wij duiken veilig up-to-date

SKO-punten verdienen op Wij Duiken Veilig!

Approval

Goed nieuws voor veiligheidskundigen en arbeidshygiënisten! Met het bijwonen van Wij Duiken Veilig verdien je een SKO-punt.

Op vrijdag 25 maart vindt Wij Duiken Veilig plaats, het congres en netwerkevent voor veiligheidskundigen en iedereen die (semi)beroepsmatig actief is binnen en rond de duiksector. Hobéon, het adviesbureau voor kennisintensieve organisaties, heeft aan het congres nu een waardering van 1 punt in het onderhoudssysteem AH/VK toegekend. Dit punt telt mee wanneer een hoger veiligheidskundige of arbeidshygiënist in aanmerking wil komen voor hercertificering. 

Wij Duiken Veilig staat dit jaar in het teken van Innovatie, kennis en veiligheid. Het event brengt de gehele duiksector bij elkaar met als doel inzicht te krijgen in en te leren van elkaars werkwijzen, en om het gesprek tussen verschillende richtingen binnen de sector op gang te brengen ten behoeve van verhoging van de duikveiligheid. 

Deel dit bericht

Het congres Wij Duiken Veilig wordt georganiseerd door The Exhibition Company bv in opdracht van de stichting Wij Duiken Veilig.

info@wijduikenveilig.nl

m. +31 (0)6 5152 7072

Wij Duiken Veilig
KvK: 83613978
BTW: NL0068637145

Deel deze pagina