Wij duiken veilig up-to-date

Als je doet wat je al deed, krijg je wat je al kreeg!

WDV

Innovatie binnen het militaire duiken


Innovatie staat voor veel organisaties hoog op de prioriteitenlijst. Maar vaak komt echte innovatie niet van de grond. Stroperige procedures, bureaucratie en een hoge regeldruk smoren vernieuwing in de kiem. Herkenbaar? 

Op Wij Duiken Veilig deelt veiligheidskundige Barry Lucas zijn ervaring met het proces van verandering en laat hij zien waar echte innovatie toe kan leiden. “De twee ingrediënten om echt te innoveren zijn dynamisch leiderschap en de juiste cultuur. Een cultuur waarin durven en mogen afwijken van de norm kan en mag,” aldus Barry. Met voorbeelden van vernieuwing  binnen het militaire duiken laat hij zien hoe de cultuur van ‘mogen afwijken’ zich binnen de marine met vallen en opstaan ontwikkelt. Wat is dynamisch leiderschap en hoe ziet de juiste cultuur eruit? Barry hoopt met zijn verhaal deelnemers te inspireren om echte innovatie van de grond te krijgen. Want als je doet wat je al deed, krijg je wat je al kreeg!

Deel dit bericht

Het congres Wij Duiken Veilig wordt georganiseerd door The Exhibition Company bv in opdracht van de stichting Wij Duiken Veilig.

info@wijduikenveilig.nl

m. +31 (0)6 5152 7072

Wij Duiken Veilig
KvK: 83613978
BTW: NL0068637145

Deel deze pagina